Over ons

Wij stellen ons graag even aan u voor . . . wij zijn Yvonne van der Graaf en Rob van Deelen en leven samen met onze viervoeter Pip.

 

Ons verhaal begint in 2018 bij de aankoop van dit bijzonder historisch pand met zijn indrukwekkende verhalen zoals de ‘kibboets op de klei’.

Wij zijn vijf jaren geleden gestart met de ‘KunstKamer Franeker’. Onze doelstelling was om ‘Kunst en Cultuur in de breedste zin onder ieders aandacht te brengen’.
Na onze volledige inzet gedurende vijf jaar, met als resultaat een naamsbekendheid met lovende recensies van het publiek, vraagt het om een meerwaarde in beleving.

We blijven de basis van de beleving van Kunst en Cultuur zeker ook met ons nieuwe concept uitstralen, maar dan nu in onze ‘B&B KunstKamer Franeker’. Over de historie van het pand vertellen wij u tijdens uw bezoek graag meer.

Wij hebben voor u ter beschikking een bijzondere,  rookvrije, luxe belevingsruimte van 100 m2 met een rustgevende, rolstoelvriendelijke en kunstzinnige uitstraling.
Vanuit deze locatie maken wij het voor u mogelijk dat u (langer) volop kunt blijven genieten van de vele belevingen die onze inspirerende gemeente Waadhoeke en omliggende gemeenten allemaal te bieden hebben.